Blankers Holding B.V. toont structurele inzet voor arbeidsparticipatie aan met her-certificering op hoogste Trede van PSO-Prestatieladder!

Blankers Holding B.V. toont structurele inzet voor arbeidsparticipatie aan met her-certificering op hoogste Trede van PSO-Prestatieladder!

Blankers Holding B.V.  heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Blankers Holding B.V.  op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Blankers Holding B.V.  op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Blankers schoon is een facilitaire dienstverlener, gespecialiseerd in het ontzorgen van ondernemers op het gebied van reguliere schoonmaak, glas- en gevelreiniging, maar ook ongediertebestrijding en huismeesterdiensten. Blankers Schoon biedt daarmee een totaalpakket aan. Van origine is Blankers Schoon en familiebedrijf, en dit is nog steeds te merken aan de hechte en familiale sfeer binnen de organisatie, waar de lijnen kort zijn en inclusiviteit voorop staat. Blankers Schoon hecht waarde aan duurzame werkrelaties, en dat is terug te zien aan de hoge score op de PSO-Prestatieladder.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
6 december 2021