Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V. is wederom gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO-prestatieladder!

Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V. is wederom gecertificeerd op de hoogste trede van de PSO-prestatieladder!

Kwakernaak heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Kwakernaak op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Kwakernaak op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Kwakernaak is een specialist in watermanagement die dagelijks haar kennis en ervaring inzet in projecten in heel Nederland. Bij Kwakernaak ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden ze gemalen met bijbehorende randvoorzieningen en besturingen. Dankzij de inzet van Kwakernaak op het gebied van sociaal ondernemen zijn ze voor de tweede keer gecertificeerd op trede 3 van de PSO-prestatieladder.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
28 january 2022