T&G Groep bereikt PSO-Trede 3

T&G Groep bereikt PSO-Trede 3

De T&G Groep heeft haar wortels in de groenvoorziening en inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de aanleg, inrichting, beheer en onderhoud van complete buitenruimtes. De onderneming die bestaat uit de bedrijven T&G Terrein en Groenvoorziening en Gustaaf Groep, heeft van PSO-Nederland het certificaat gekregen dat hoort bij PSO-Trede 3.

T&G Groep ziet het behalen van deze trede op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen als een bewijs van datgene dat zij al jaren doet: Sociaal Ondernemen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten en te behandelen als échte T&G Groep’ers. De T&G Groep gaat bij voorkeur ook samenwerkingen aan met organisaties die de drive hebben sociaal te ondernemen en geeft daarmee echt concreet invulling aan de doelstelling van Ketenstimulering, zoals deze PSO-Nederland voorstaat. Op de website van PSO-Nederland is voor deze ketenstimulering een online marktplaats ingericht, zodat andere organisaties ook kunnen zien dat T&G Groep de certificering voor PSO-Trede 3 heeft weten te behalen.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument én keurmerk en inmiddels uitgegroeid tot een landelijke norm voor Sociaal Ondernemen. De PSO-audit is uitgevoerd door DNV GL. T&G Groep maakt op de website uitgebreid melding van deze certificering. De onderneming heeft vestigingen Schijndel en Geldrop. Van T&G Groep kregen wij ook een blogartikel met o.a. een bijdrage van medewerker Bart.

Deel dit bericht:  
27 januari 2017

Direct naar: