Inclusief ondernemen groeit: PSO-Trede 3 voor Gebr. Hummel Recycling BV

Inclusief ondernemen groeit: PSO-Trede 3 voor Gebr. Hummel Recycling BV

Gebr. Hummel Recycling BV heeft per 1 december 2016 het certificaat voor PSO-Trede 3 weten te behalen. De onderneming met haar hoofdvestiging in Leek heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de inzameling van oud papier, karton en kunststofafval. Wat is begonnen met de inzameling van oude metalen, is vanaf 1988 een professioneel en internationaal opererend bedrijf. 

PSO-Trede 3

Met het bereiken van PSO-Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen laat Gebr. Hummel Recycling BV zien dat het op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van Sociaal Ondernemen, ook wel Inclusief Ondernemen genoemd. Uit een onafhankelijke toetsing blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de organisatie werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen.

Met het keurmerk PSO-Trede 3 van PSO-Nederland maken zij dit ook zichtbaar waardoor andere bedrijven een bijdrage aan duurzaamheid kunnen leveren door sociaal bij Gebr. Hummel Recycling BV in te kopen. Social Return wordt hierdoor ook aantoonbaar.

Het certificaat voor PSO-Trede 3 is aan Gebr. Hummel Recycling BV toegekend per 1 december 2016 en geldig voor een termijn  van twee jaar. De PSO-audit is gedaan door TUV Rheinland Nederland.

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:  
31 january 2017