Hercertificering PSO-Trede 3 voor Sterker Werkt

Hercertificering PSO-Trede 3 voor Sterker Werkt

Sterker Werkt heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar erkenning gekregen voor de status van Trede 3 op de PSO-Prestatieladder. De onderneming biedt al ruim 20 jaar diensten aan op het gebied van personeelsontwikkeling en mobiliteit.

Sterker Werkt streeft in de uitwerking van opdrachten naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen om daarmee een bijdrage te leveren aan een betere samenleving en een arbeidsmarkt waarin iedereen welkom is. Van de website: “Mensen en organisaties veranderen continu. Verandering, ontwikkeling, uitbreidingen en inkrimping zijn aan de orde van de dag. Sterker zet haar expertise in om mens en organisatie in die steeds weer veranderende omgeving op een resultaatgerichte manier te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstelling.”

Sterker Werkt is niet alleen trots op de hernieuwde erkenning, maar tevens gecertificeerd om in het kader van ketenstimulering ook andere organisaties te begeleiden naar een trede op de PSO-Prestatieladder: “Maar nog veel belangrijker is dat we u op creatieve manier ondersteunen om de toegevoegde waarde van deze methodiek in te zetten.”

De PSO-audit is uitgevoerd door KIWA Certification en geldig vanaf 1 februari 2017. Sterker Werkt heeft haar hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in ’s-Hertogenbosch, Oss en Gouda.

Deel dit bericht:  
29 maart 2017

Direct naar: