Opnieuw PSO-Trede 3 voor Cor Rijken Verpakkingen BV

Opnieuw PSO-Trede 3 voor Cor Rijken Verpakkingen BV

Cor Rijken Verpakkingen BV uit Lieren bij Apeldoorn heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar de status van Trede 3 behouden op de PSO-Prestatieladder. De onderneming is al sinds 1 december 2014 PSO-gecertificeerd en ziet haar inspanningen op het gebied van Sociaal ondernemen wederom beloond.

De hernieuwde erkenning maakt zichtbaar dat Cor Rijken Verpakkingen BV niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt. De continue investering in middelen en personeel zorgt ervoor dat altijd de hoogste kwaliteit, de kernwaarde van de onderneming, kan worden geboden.

De PSO-audit, uitgevoerd door DNV GL, heeft uitgewezen dat de organisatie op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen. De audit heeft plaatsgevonden aan de hand van de PSO-Prestatieladder, het landelijke meetinstrument en erkende keurmerk van TNO en PSO-Nederland, dat in samenwerking met de markt continu wordt doorontwikkeld. De laatste versie van de PSO-Handleiding is onlangs live gezet. De onderneming noemt de hernieuwde erkenning 'mooi nieuws'.

De certificering voor Cor Rijken Verpakkingen BV is ingegaan op 1 februari 2017.

 

 

Deel dit bericht:  
29 maart 2017

Direct naar: