Gebr. Dijkhoff & Zn BV bereikt opnieuw PSO-Trede 3

Gebr. Dijkhoff & Zn BV bereikt opnieuw PSO-Trede 3

Gebr. Dijkhoff & Zn BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat behaald voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar is als aannemer vooral actief in de grond-, weg en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. De vaste klantenkring bestaat uit bouwbedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars, particulieren en gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheden.

De onderneming heeft door de hercertificering aangetoond op een duurzame en kwalitatief goede wijze bij te dragen aan Sociaal ondernemerschap in Nederland. Het bedrijf zelf is gevestigd in Heeswijk-Dinther. Andere specialiteiten van Gebr. Dijkhoff & Zn BV zijn o.a. cultuurtechnische (onderhouds-)werken, bodemsaneringen en infiltratietechnieken. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft een belangrijke plaats binnen de organisatie, waarin een groot belang wordt gehecht aan de behoeften en verwachtingen van opdrachtgevers, medewerkers en maatschappij: “Wij hebben een sociale verantwoordelijkheid als het gaat over duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, re-integratie van langdurig werkelozen, mindervaliden en stageplaatsen.”

De hernieuwde erkenning voor de Social Return verplichting die het bedrijf voorstaat is duidelijk geworden in de PSO-audit, uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland en is ingegaan op 1 februari 2017.

Deel dit bericht:  
12 april 2017

Direct naar: