PSO-Trede 3 voor Rensson Opleidingen en Trainingen BV

PSO-Trede 3 voor Rensson Opleidingen en Trainingen BV

Rensson Opleidingen en Trainingen BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar Trede 3 behouden op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. De certificering is eveneens geldig voor Bikkelz Sociaal ondernemend. Oprichter en eigenaar René van Liesdonk is bijzonder trots op de nieuwe erkenning. De onderneming kwam vorig jaar opmerkelijk in het nieuws door tien mensen met een WIA-uitkering aan te nemen. Sinds begin van dit jaar is René zelf bovendien gecertificeerd adviseur geworden voor PSO-Nederland.

Rensson is een bijzonder bedrijf gerund door mensen met bijzondere mogelijkheden, zoals René op de website vertelt: “In 1998 startte ik Rensson Opleidingen en trainingen. Tijdens ons 15 jarige bestaan hebben we met onze medewerkers duizenden volwassenen opgeleid en getraind. Het grootste deel van onze collega’s ondervindt hinder van beperkende factoren. Het bedrijf heeft bewezen dat mensen met “beperkingen” een professionele en productieve bedrijfsvoering niet in de weg staan. Integendeel, mensen die durven uitgaan van hun mogelijkheden en niet van hun onmogelijkheden zorgen voor ongekend gemotiveerde slagkracht, waarop sommige collega-ondernemers jaloers zouden kunnen zijn. Ik weet inmiddels het antwoord en informeer en inspireer graag andere ondernemers om socialer te willen en durven ondernemen!

Sociaal ondernemen is voor velen nieuw, maar voor Rensson al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Het bedrijf heeft de juiste attitude en ervaring om als “ontwikkelcentrale” bruggen te bouwen, zowel voor werkgevers als werknemers.”

De audit is gedaan door DNV GL, het certificaat PSO-Trede 3 is toegekend per 1 januari 2017.

Op de foto vieren Rensson en MEE-West Brabant de certificering op gepaste wijze.

Deel dit bericht:  
24 april 2017

Direct naar: