PSO-Trede 3 voor Hoornstra Aannemingsmaatschappij NV

PSO-Trede 3 voor Hoornstra Aannemingsmaatschappij NV

Hoornstra Aannemingsmaatschappij NV heeft Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. De certificering is tevens van toepassing voor de onderliggende entiteiten Hoornstra Materieel NV, B&M Groenvoorziening BV en B&M Materieelservice BV.

De onderneming is gevestigd in Nieuw-Buinen en heeft jarenlang ervaring op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en is sinds 1985 een bekend gezicht op de noordelijke GWW-markt. Hoornstra Aannemingsmaatschappij heeft een grote staat van dienst opgebouwd in de uitvoering van vrijwel alle grond- weg- en waterbouwwerken. De werkzaamheden omvatten het bouw- en woonrijpmaken van bestemmingsplannen, het reconstrueren en aanleggen van rioleringen en wegen, alsmede cultuurtechnisch werk in de vorm van kavelaanvaardings-, kavelverbeterings- en natuurherstelwerken. 

Ketenstimulering

Hoornstra Aannemingsmaatschappij bewijst met het bereiken van Trede 3 dat op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage wordt geleverd op het gebied van inclusief ondernemen. De onafhankelijke toetsing door TUV Rheinland Nederland heeft aangetoond dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij in het kader van ketenstimulering bij voorkeur wordt samengewerkt met organisaties die dat ook doen.

De erkenning met PSO-Trede 3 is toegekend per 1 januari 2017 en twee jaar geldig. Kijk voor een indruk van de werkzaamheden van Hoornstra op onderstaand filmpje:

Deel dit bericht:  
28 april 2017

Direct naar: