Laudy Bouw & Ontwikkeling verlengt status PSO-Trede 2

Laudy Bouw & Ontwikkeling verlengt status PSO-Trede 2

Laudy Bouw & Ontwikkeling heeft het certificaat verlengd voor de status van Trede 2 op de PSO-Prestatieladder van TNO. De certificering is ook voor Laudy Bouwservice Sittard, Eindhoven, Arnhem, Helmond en 's-Hertogenbosch. Laudy Bouw & Ontwikkeling is een innovatieve bouwer, opgericht in 1852. De onderneming ontwikkelt, restaureert, renoveert, realiseert en onderhoudt vastgoed, zowel utiliteitsbouw als woningbouw.

De onderneming werkt het liefst aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en ketenpartners onder het motto: “Samen bereik je immers meer dan alleen” en koppelt daarbij kijk op kostenefficiëntie en techniek aan focus op operational excellence. In combinatie met de wereldwijde expertise van moederbedrijf Ballast Nedam komt Laudy Bouw tot  grensverleggende oplossingen.

De organisatie heeft een gedragscode samengesteld, waarin integriteit als speerpunt in het beleid duidelijk naar voren komt met als een van de onderdelen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het opnieuw toekennen van het PSO-Certificaat Trede 2 is het bewijs dat Laudy op kwalitatief duurzame wijze kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals in de doelstellingen van PSO-Nederland staat omschreven.

De audit van Laudy Bouw voor deze opeenvolgende certificering van het PSO-Keurmerk is gedaan door DNV GL. Het certificaat is opnieuw voor twee jaar toegekend en geldig vanaf 1 maart 2017.

Deel dit bericht:  
1 june 2017