PSO-Trede 3 voor Breen Services

PSO-Trede 3 voor Breen Services

Breen Services heeft Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. De onderneming van Jeroen en Judith Scholten in Eindhoven is daarmee beloond voor de wijze waarop invulling wordt gegeven aan Sociaal ondernemerschap. Breen Services zet haar creativiteit, ervaring expertise en daadkracht in voor MKB-bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en zorginstanties.

De onderneming is gevestigd in Eindhoven en heeft als merkbelofte ‘Share IT, multiply your impact’. De werkwijze is tailormade, hetgeen betekent dat de software-oplossingen die Breen Services biedt klanten passen als een maatpak. Zoals Jeroen en Judith op de website aangeven: Automatiseringsvraagstukken? Geen (ijs)berg is ons te hoog.

Breen Services houdt rekening met de arbeidsbeperking door het werk op aangepaste wijze aan te bieden met de nodige begeleiding en sturing. Dit kan per persoon verschillend zijn. Ook de inhoud en aard van het werk worden voortdurend per medewerker afgestemd. Die werkwijze is duidelijk geworden in de audit die recent is uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland, het PSO-Certificaat toegekend per 1 april 2017 en twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
8 june 2017