Sportbedrijf Deventer behoudt PSO-Trede 3

Sportbedrijf Deventer behoudt PSO-Trede 3

Sportbedrijf Deventer is een van de grootste publiekstrekkers in de Nederlandse sport- en recreatiebranche. De organisatie heeft voor de wijze waarop invulling wordt gegeven aan Sociaal ondernemen de status van Trede 3 behouden op de PSO-Prestatieladder van TNO en PSO-Nederland.

Sportbedrijf Deventer beheert en onderhoudt (sport)accommodaties en is daarnaast faciliterend en dienstverlenend op het gebied van sport en recreatie. Het is onze missie om als sterke en enthousiaste spelers in gevarieerde teams al onze gasten en relaties een onuitwisbare beleving te geven waardoor zij erg graag bij ons terug willen komen. Het motto van Sportbedrijf Deventer is: Beleving in Beweging!

Sociaal ondernemen in Deventer

De organisatie is verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse sportaccommodaties met als eye-catchers Sport- en Belevingscentrum De Scheg, het Borgelerbad en Sportpark Keizerslanden. Deventer is een van de speelsteden tijdens het komende Europees Kampioenschap voor vrouwen, aan de organisatie waarvan door Sportbedrijf Deventer is meegewerkt. De derde stad van Overijssel telt circa 100.000 inwoners. De gemeente Deventer is sinds oktober 2013 ook al in het bezit van het certificaat voor Trede 2, terwijl daarnaast meerdere organisaties uit de gemeente een PSO-Certificaat hebben (zie Marktplaats op www.pso-nederland.nl). De audit voor Sportbedrijf Deventer is uitgevoerd door DEKRA Certification BV, het certificaat geldig vanaf 1 april 2017.

 

Deel dit bericht:  
9 june 2017