De Groenmakers weer erkend voor PSO-Trede 3

De Groenmakers weer erkend voor PSO-Trede 3

De Groenmakers Sport en Groen uit Doetinchem heeft voor weer twee jaar het certificaat gekregen voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van TNO. De Groenmakers is een Social Enterprise die vanuit de Achterhoek onderhoud van openbare ruimtes verzorgt met als belangrijk doel creeren van maatschappelijke impact.

De Groenmakers Sport en Groen is bijzonder in de manier waarop zij haar werkzaamheden uitvoert en dat geldt zeker voor de benadering van de medewerkers. Binnen de organisatie bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperkingen, maar vooral met hun mogelijkheden meer in hun mars hebben dan zij misschien zelf ooit gedacht hadden. “En met ons bedrijf bewijzen wij tegenover u, onze klant, dat onze MBO (= maatschappelijk bewust ondernemen) oriëntatie op geen enkele manier afbreuk doet aan de kwaliteit, de doelmatigheid en de effectiviteit van ons werk,” zo wordt de visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de site van De Groenmakers verwoord.

Directeur/eigenaar Jan van Ulst is landelijk ambassadeur van het in dienst nemen van 100.000 arbeidsgehandicapten en ontving recent uit handen van staatssecretaris Jetta Klijnsma ook al het PSO 30+ Certificaat, dat organisaties op niveau PSO-Trede 3 sinds 1 april 2017 als extra uitlezing kunnen aanvragen.

Het PSO-Keurmerk Trede 3 is aan De Groenmakers toegekend per 1 mei 2017, de audit in opdracht van PSO-Nederland uitgevoerd door DEKRA Certification BV.

Deel dit bericht:  
13 june 2017