PSO-Nederland verzorgt deelsessie op De Toekomst is Nu

PSO-Nederland verzorgt deelsessie op De Toekomst is Nu

Cedris en SBCM organiseren op 22 juni het voorjaarscongres De Toekomst is Nu. De centrale vraag op deze dag is ‘Wat wordt uw bijdrage aan het succes van 2027?’ Met in het achterhoofd de idee dat de inclusieve arbeidsmarkt in dat jaar een feit is, wordt met beleidsmakers, beslissers en experts uit de sector sociale werkgelegenheid naar de komende tien jaar gekeken. Aan het woord komen o.a.:

  • Ton Heerts, voorzitter MBO Raad;
  • Fabian Dekker, arbeidsmarktsocioloog;
  • Robin Brouwer, maatschappij filosoof.

Daarnaast discussieren ondernemers over de vraag: wat is toekomstbestendig inclusief werkgeverschap?

PSO-Nederland verzorgt de deelsessie ‘Keurmerk PSO 30+: Maakt Sociaal ondernemerschap meetbaar en inzichtelijk!’ Na afloop weet u wat PSO 30+ is en hoe dit de sociale werkgelegenheid in uw regio kan stimuleren. U bent op de hoogte van hoe een PSO 30+ certificering u kan helpen bij het uitzetten of het winnen van aanbestedingen. En u weet wat de voordelen zijn van PSO 30+ voor een sociale onderneming of SW-organisatie en hoe zo’n organisatie in aanmerking kan komen voor de certificering.

Deze sessie wordt gegeven door Peter van de Berg, senior beleidsmedewerker van de gemeente ’s-Hertogenbosch, Yuri Starrenburg en Marian Knuijsting, beiden mede-initiatiefnemer van PSO-Nederland.

De Toekomst is Nu vindt plaats in DeFabrique in Utrecht, donderdag 22 juni, van 12:00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, aanmelden kan op https://detoekomstis.nu/.

 

 

Deel dit bericht:  
14 june 2017