PSO-Trede 2 voor W. Ketelaars Holding BV

PSO-Trede 2 voor W. Ketelaars Holding BV

W. Ketelaars Bestratingen BV en W. Ketelaars Groenvoorzieningen BV hebben Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. De erkenning geldt ook voor W. Ketelaars Holding. De ondernemingen, met het hoofdkantoor in Moergestel, zijn actief in de civiele techniek (onder andere bestrating, riolering, infiltratievoorzieningen en grondwerk) en cultuurtechniek (onder andere groenvoorziening, daktuinen en boomontlastingsconstructies).


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De organisaties willen met hun diensten bijdragen aan een plezierige en uitdagende leef- en werkomgeving. Op het gebied van MVO werkt W. Ketelaars BV samen met WSD door medewerkers, met een afstand tot de arbeidsmarkt, te plaatsen binnen het bedrijf, waarmee een bijdrage wordt geleverd aan de Participatiewet.

MVO sluit prima aan bij de strategie en ambitie en creëert daarom een meerwaarde binnen de organisatie: “Wij geloven namelijk, evenals WSD, in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen. Wij hopen dat onze opdrachtgevers deze meerwaarde ook zien en een gezonde mix van Profit, Planet en People weet te waarderen.

In de toekomst zijn wij zeker voornemens om de mogelijkheden te bekijken voor het voortzetten van deze trend en te kijken naar de kansen binnen ons bedrijf bij het inzetten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.”

De audit voor de bedrijven onder W. Ketelaars Holding is gedaan door DEKRA Certification BV. Het certificaat voor PSO-Trede 2 is toegekend per 1 juni 2017 en twee jaar geldig. Onderstaand filmpje werpt een blik achter de schermen bij de onderneming:

 

Deel dit bericht:  
11 july 2017