Martinus Groep verlengt status Trede 3 op PSO-Prestatieladder

Martinus Groep verlengt status Trede 3 op PSO-Prestatieladder

Martinus Groep en de onderliggende bedrijfsonderdelen Aannemersbedrijf Lindeloof BV, Lindeloof Services BV en Vibor BV zijn opnieuw erkend voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van TNO en PSO-Nederland. Lindeloof BV is een veelzijdig bedrijf dat zich bezighoudt met civieltechnische activiteiten voor overheidsinstanties, bedrijven en de industriële sector.

De onderneming, gevestigd in Hellevoetsluis, is sinds 1974 actief en “ontwikkelt, realiseert en beheert op maatschappelijk verantwoorde wijze als partner duurzame infrastructurele werken in de buitenruimte, zowel voor publieke als private opdrachtgevers. Dit met een integrale, innovatieve en aantoonbare kijk en werkwijze, vanuit wederzijds respect en volledig bewustzijn van de sociaal maatschappelijke leefomgeving. 

Erkenning voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons oog voor de leefomgeving, expertise, bedrijfsfilosofie en  duurzaamheid leidt tot tevreden bewoners en opdrachtgevers in leefbare en fraai onderhouden leefgebieden. MVO is hierin de basis, waarmee wij onze integrale visie op ons ondernemerschap uitdragen. In onze beleidskeuzes betrekken wij bewust onze medewerkers, onderaannemers, opdrachtgevers,  omwonenden, leveranciers, collega-bedrijven en ook ‘de maatschappij'.  Met als doel gezamenlijk waarden te creëren op economisch (profit), ecologisch (planet) en sociaal (people) gebied.”

Een mooi voorbeeld van sociaal maatschappelijke betrokkenheid van Lindeloof is de revitalisering van de bedrijventerrein Kickersbloem 1 en 2 in Hellevoetsluis, waar de onderneming samen met een aantal lokale bedrijven een leerwerktraject heeft gecreëerd waarin jongeren kennis hebben opgedaan, in het straat- en in het groenwerk. 

Onderstaande video geeft een goed beeld van hoe binnen de onderneming tegen de arbeidsmarkt wordt aangekeken en de mogelijkheden die worden geboden. De audit voor de organisatie is uitgevoerd door DNV GL, het PSO-Certificaat voor twee jaar geldig vanaf 1 mei 2017.

 

Deel dit bericht:  
28 june 2017