PSO-Trede 3 voor Ploegmakers Cultuurtechniek uit Veghel

PSO-Trede 3 voor Ploegmakers Cultuurtechniek uit Veghel

Ploegmakers Cultuurtechniek uit Veghel heeft met succes de audit afgelegd voor de verlenging van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, het landelijk erkende keurmerk voor inclusief werkgeverschap. De onderneming is gespecialiseerd in ontwikkeling, aanleg, beheer en onderhoud van groen: ‘Ploegmakers laat mens en omgeving groeien in Zuidoost-Nederland.’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor het bedrijf betreft net zo logisch als rekeningen betalen. In alle bedrijfsprocessen wordt de balans gezocht tussen sociale, economische en milieugerelateerde parameters. De mens staat bij Ploegmakers altijd in het midden. Medewerkers zijn ‘Kansmakers’: Mensen zijn ons meest waardevolle gereedschap. Daarom zorgen we goed voor elkaar. We geven ruimte en vertrouwen en krijgen daar betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel voor terug. Dat doen we niet alleen voor onze eigen mensen, maar ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Win-win-win, want het levert beter werk op, betere mensen en een betere samenleving.

De audit van de PSO voor Ploegmakers is uitgevoerd door KIWA Nederland BV, het certificaat voor twee jaar geldig vanaf 1 mei 2017. De film vertelt alles over de activiteiten van Ploegmakers Cultuurtechniek: 

Deel dit bericht:  
3 july 2017