PSO in Sociaal Jaarverslag 2016 ZuidZorg

PSO in Sociaal Jaarverslag 2016 ZuidZorg

ZuidZorg, de thuiszorgorganisatie in Zuidoost-Brabant, heeft in 2016 met succes de audit gedaan voor het behalen van Trede 2 op de PSO-Prestatieladder. Van de organisatie is recent het Sociaal Jaarverslag 2016 verschenen, waarin wordt teruggekeken op een enerverend jaar. Thuiszorg heeft de overtuiging dat thuiszorg de toekomst is.

De onderneming doet er alles aan ‘om een aantrekkelijke werkgever te blijven, die ook bereid is om in werknemerstevredenheid te investeren.’ De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe evenals de vergrijzing, terwijl anderzijds steeds meer mensen thuis willen blijven wonen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. ZuidZorg werkt daarom samen met technologische bedrijven in het kader van E-health en slimme IT-oplossingen.

In het Sociaal Jaarverslag is op pagina 13 ruimte gereserveerd voor de erkenning op het niveau van Trede 2 op de PSO-Prestatieladder, inmiddels uitgegroeid tot het keurmerk voor inclusief ondernemerschap in Nederland. Klik hier voor het volledige Sociaal Jaarverslag 2016 van ZuidZorg.

Deel dit bericht:  
12 july 2017