PSO-Trede 2 voor Bluekens Truck en Bus

PSO-Trede 2 voor Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus is een full service Volvo Truck en Busdealer met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis. De onderneming heeft voor alle vestigingen Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder van TNO, het landelijk erkende keurmerk voor inclusief werkgeverschap.

Bluekens Truck en Bus heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in haar bedrijfsvoering verankerd: “Wij streven duurzaamheid na in alle facetten van onze bedrijfsvoering. In inkoop en verkoop, maar ook in personeelsbeleid: tevreden medewerkers, het bieden van kansen en het ontwikkelen van talent maakt deel uit van onze bedrijfscultuur.”

De ontwikkeling van medewerkers is een belangrijke pijler onder de groei van Bluekens Truck en Bus, reden waarom samen met alle medewerkers een traject is ingezet voor toekomstbestendig personeelsbeleid. De kern van dit traject was om goede aansluiting vinden op elkaars wensen en eisen en daardoor is een meer competentiegerichte en flexibele organisatie ontstaan met meer interne mobiliteit. De medewerkers krijgen meer mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen en hun capaciteiten te benutten.

Bluekens Truck en Bus is opgericht in 1823, inmiddels wordt werkgelegenheid geboden aan meer dan 200 medewerkers. De audit is gedaan door KIWA Nederland BV, het certificaat toegekend per 1 juni 2017.

 

Deel dit bericht:  
20 july 2017