Trede 2 op PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen voor Hagemans Vastgoedonderhoud BV

Trede 2 op PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen voor Hagemans Vastgoedonderhoud BV

Hagemans Vastgoedonderhoud BV heeft Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. De onderneming is actief in de wereld van corporaties, zorginstellingen en commercieel vastgoed. Onder het motto Vitaal Vastgoed zorgt Hagemans Vastgoedonderhoud BV ervoor dat gebouwen en woningen in conditie blijven. 

De visie van het bedrijf op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt verwoord op de website: “Hagemans Vastgoedonderhoud is begaan met de toekomst. Daarin blijven we maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Als erkend leerbedrijf investeren we in de vakmensen van morgen en in verschillende samenwerkingen geven we de huidige generatie een kans. We verbinden ons aan Sociaal Return. We kiezen met bewust voor de inkoop van duurzame materialen en ook afvalbeperking en hergebruik maken onderdeel uit van ons proces. Daarnaast kijken we kritisch naar onze eigen huisvesting en ons wagenpark.We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, duurzame en energiezuinige oplossingen in ons werkgebied." 

De audit voor Hagemans Vastgoedonderhoud BV is voor PSO-Nederland gedaan door TUV Rheinland Nederland, het certificaat voor Trede 2 is toegekend per 1 mei 2017 en twee jaar geldig. De PSO-Prestatieladder is het landelijk erkende keurmerk voor inclusief werkgeverschap.

Bekijk de bedrijfsvideo van Hagemans Vastgoedonderhoud BV: 

Deel dit bericht:  
29 august 2017