HANOS Eindhoven BV opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

HANOS Eindhoven BV opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

De Eindhovense vestiging van HANOS heeft voor een nieuwe periode van twee jaar erkenning gekregen voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van TNO, het landelijke keurmerk voor inclusief werkgeverschap. HANOS Eindhoven is een van zeventien vestigingen in Nederland van de horecagroothandel die in 1975 is opgericht. Het hoofdkantoor van HANOS staat in Apeldoorn. 

Samenwerken met partners is een speerpunt, maar ook werknemers hebben een belangrijke positie: "Geen dag is hetzelfde. De cultuur is no-nonsense en er is ruimte om je eigen loopbaan vorm te geven. Voor de medewerkers die vakmanschap, eigen initiatief, durf en ondernemerschap tonen, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

HANOS streeft ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij iedere medewerker zich thuisvoelt en wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling. Wat wij van onze collega's terug vragen is de best mogelijke invulling van ons recept voor klantenservice: vriendelijkheid, inzet, behulpzaamheid, productkennis, goede mentaliteit en sfeer. Deze wederzijdse samenwerking leidt tot de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, mooie resultaten en verdere ‘groei en bloei’ voor onze organisatie in zijn geheel."

De nieuwe erkenning voor HANOS Eindhoven is ingegaan op 1 juni 2017, de audit is gedaan door DEKRA Certification BV.

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:  
3 august 2017