Swink Webservices erkend voor Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

Swink Webservices erkend voor Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

Swink Webservices is erkend voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, het landelijke keurmerk voor inclusief werkgeverschap. De onderneming heeft daarnaast het PSO 30+ certificaat ontvangen. 

Swink Webservices over Social Return

"Social Return betekent letterlijk iets teruggeven aan de samenleving en is net als duurzaam inkopen een onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door duurzaam in te kopen en daarbij social return te realiseren, maken organisaties maatschappelijke impact door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen.

Maatschappelijke impact maken kan onder meer door samen te werken met sociale ondernemingen die zich richten op social return. Swink is zo’n onderneming die social return biedt door online diensten te leveren met medewerkers met autisme.

Swink is een sociale onderneming. Medewerkers hebben autisme of een aanverwante beperking en daardoor een afstand tot de arbeidsmarkt. Swink voldoet hierdoor ruimschoots aan de richtlijnen van de Participatiewet. Dat maakt Swink bij uitstek in staat om samen met anderen social return te creëren en zorgt ervoor dat Swink een hoge social return on investment (SROI) kan bieden. Door duurzaam in te kopen bij Swink realiseren organisaties social return én krijgen daarnaast hoogwaardige dienstverlening van de online specialisten. Lees hier meer over de dienstverlening en wat Swink bijzonder maakt."

De beide certificaten zijn toegekend per 1 mei 2017, de audit is uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland.

Deel dit bericht:  
7 august 2017