HRM Containers erkend voor PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

HRM Containers erkend voor PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificaat

HRM Containers is voor een nieuwe periode van twee jaar erkend voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, het keurmerk voor inclusief werkgeverschap in Nederland. HRM Containers, dat staat voor Hoeksema’s Regionale Milieudiensten werd bovendien erkend voor het PSO 30+ Certificaat. De onderneming is gevestigd in de gemeente Grootegast.

PSO staat voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. De Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO bestaat uit twee componenten: een vrij toegankelijk meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt. En een, na een certificeringsproces uit te geven, keurmerk. Dit keurmerk is de landelijke norm voor socialer ondernemen. De PSO-Prestatieladder bestaat uit vier prestatieniveaus: van Aspirant-status tot en met PSO-Trede 3.

De PSO-gecertificeerde organisaties bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kans op werk en ontwikkeling in de eigen organisatie. Zij zoeken daarnaast steeds meer de samenwerking met ketenpartners, onderaannemers, opdrachtnemers en leveranciers die al aantoonbaar socialer ondernemen. Samenwerken met organisaties die aantoonbaar socialer ondernemen, levert bovendien een positieve bijdrage aan hun PSO-score. 

De audit voor HRM Containers is uitgevoerd door DNV GL, de certificaten geldig vanaf 1 juli 2017.

De video laat de activiteiten van HRM Containers zien: 

Deel dit bericht:  
31 august 2017