Reef Infra krijgt opnieuw erkenning voor PSO-Trede 2

Reef Infra krijgt opnieuw erkenning voor PSO-Trede 2

Reef Infra behaald trede 2 op de Prestatieladder Sociaal Ondernemen van TNO

Reef Infra, onderdeel van Strukton, heeft verlenging gekregen voor de status van Trede 2 op de PSO-Prestatieladder. Reef Infra met vestigingen Groningen, Oldenzaal en Wijchen, realiseert in Noord- en Oost-Nederland slimme oplossingen voor de infrastructuur. Samen met klanten werken circa 170 enthousiaste professionals aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit een tweetal disciplines, Wegenbouw en Beton- en Waterbouw. 

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met de PSO-prestatieladder

Reef Infra heeft een duidelijke visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, zoals op de website valt te lezen: “Bij het ontwerp van een werk houden we rekening met de levensduur ervan. Vanaf de start van de bouw tot de uiteindelijke sloop ervan. Strukton denkt vanuit levensduur, voor projecten, mens en natuur en draagt hiermee concurrerende en innovatieve oplossingen aan voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers, zowel gevraagd als op eigen initiatief. Levensduur denken wil zeggen dat we bij het ontwerp van een werk rekening houden met de levensduur van het werk: de realisatie, de gebruiks- en de afvalfase.” 

Duurzame samenwerkingen met sociale impact

De organisatie streeft ernaar in 2020 een warm, vertrouwd en regionaal betrokken infrabedrijf te zijn, waar medewerkers met plezier werken en de klant Reef Infra graag als partner ziet. Reef Infra staat voor duurzame samenwerking met rendement voor alle betrokken partijen. De onderneming speelt in op marktveranderingen en onderscheidt zich door innovatieve oplossingen met een maatschappelijke impact.

De audit van Reef Infra is uitgevoerd door DNV GL, het certificaat toegekend per 1 maart 2017.

Deel dit bericht:  
13 september 2017