SMB Willems opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

SMB Willems opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

 

SMB Willems heeft Trede 3 van het PSO-keurmerk behouden! 

SMB Willems heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar Trede 3 weten te behouden op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. SMB Willems is een familiebedrijf dat schoonmaakdiensten biedt in Zuidoost-Nederland. Met 45 jaar ervaring en 450 medewerkers verzorgt SMB Willems schoonmaakdiensten in veel branches voor bijvoorbeeld gemeenten, onderwijsinstellingen, vastgoedbeheerders, VvE’s, woningcorporaties en zakelijke dienstverleners.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de PSO

SMB Willems heeft MVO hoog in het vaandel staan, zoals op de site valt te lezen: “Maatschappelijk Verantwoord Schoonmaken is met SMB Willems heel eenvoudig! Of u nu de focus wilt leggen op mens, milieu of het creëren van meerwaarde, SMB Willems heeft voor elke wens nu een praktisch antwoord met oog voor de toekomst.

Inclusief ondernemen: een kans voor iedereen

Dag in, dag uit ontmoeten we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag hun professionaliteit en motivatie willen bewijzen. Wij bieden hen die kans. Samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland helpen we hen om echte schoonmaakprofessionals te worden. En samen met u helpen we hen aan een echte baan. Dat is winst voor hen, voor u en voor ons. Want wist u dat u door onze inclusieve werkwijze, kunt voldoen aan de Wet Banenafspraak?”

Op deze wijze krijgt ketenstimulering zoals PSO-Nederland dat voorstaat een mooie invulling.

De audit voor SMB Willems is uitgevoerd door DEKRA Certification, het certificaat geldig vanaf 1 augustus 2017 tot 1 augustus 2019.

Deel dit bericht:  
6 october 2017