NO SOCIAL WASTE! Wij gaan samen met The Colour Kitchen de barricaden op!

NO SOCIAL WASTE! Wij gaan samen met The Colour Kitchen de barricaden op!

Met de nieuwe communicatiecampagne NO SOCIAL WASTE wil The Colour Kitchen zorgen voor nog meer sociale impact! Daar sluiten wij ons als partner van The Colour Kitchen uiteraard graag bij aan.

Na bijna 10 jaar durft The Colour Kitchen te zeggen: het model werkt, het is mogelijk om én maatschappelijke impact maken én geld verdienen. Hoog tijd om er nóg meer vaart achter te zetten, zodat sociaal ondernemen de nieuwe manier van zakendoen wordt. Ook wij zijn van mening dat we ons menselijk kapitaal in Nederland moeten koesteren - geen talent mag onbenut blijven!

Samen met The Colour Kitchen willen wij het verschil maken. Maar er is meer nodig: we hebben er alle maatschappelijk betrokken ondernemers uit Nederland voor nodig. Daarom is één onderdeel van de campagne een manifest, dat door iedereen die het verschil wil maken kan worden ondertekent. Wil je meehelpen geen talent in Nederland onbenut te laten? Gebruik dan de toolkit met beeldmateriaal, nieuwsberichten en voorbeeldposts voor social media. Gebruik #nosocialwaste en vooral: sluit je aan en help al die professionals-in-de-dop aan het werk!

Deel dit bericht:  
27 november 2017