Van Zelst Automaten behaalt trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Van Zelst Automaten behaalt trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Van Zelst Automaten is totaalleverancier voor werk en horeca. Dit betekent dat zij de perfecte oplossing kunnen bieden, want iedere branche en organisatie is anders. Van Zelst is sinds de jaren 70 erkend dealer voor apparatuur van diverse merken en fabrikanten. Als erkend of preferred dealer geeft de fabrikant aan dat de bedrijfsvoering voldoet aan de continuïteit die de fabrikanten en hun klanten verwachten.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties hun leveranciers en opdrachtnemers om ook sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Deel dit bericht:  
18 december 2017