Du Pré Groenprojecten bekroond met trede 3 op keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen

Du Pré Groenprojecten bekroond met trede 3 op keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen

Du Pré Groenprojecten staat voor oplossingsgericht meedenken met de klant, waarbij betrokkenheid, flexibiliteit en ontzorging centraal staan. Du Pré Groenprojecten is onlangs bekroond met trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt sociaal ondernemerschap of sociaal ondernemen genoemd. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen

Groeien op de PSO-prestatieladder door duurzame Social return

Steeds meer PSO-gecertificeerde organisaties, zoals Du Pré Groenprojecten, vragen om het PSO-keurmerk wanneer zij inkopen of samenwerken met andere organisaties. Met het PSO-certificaat bent u herkenbaar voor (toekomstige) klanten, stakeholders en opdrachtgevers. Inkopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties en SW- bedrijven resulteert in een substantiële groei op de PSO-Prestatieladder.

Deel dit bericht:  
9 january 2018