A.K. Barendregt Aannemingsbedrijf toont aan inclusief werkgever te zijn door het behalen van trede 3 op het PSO-keurmerk

A.K. Barendregt Aannemingsbedrijf toont aan inclusief werkgever te zijn door het behalen van trede 3 op het PSO-keurmerk

In de loop der jaren is A.K Barendregt uitgegroeid van origine een verhuurbedrijf van grondverzetmaterieel naar een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van cultuurtechnische, infrastructurele, en waterbouwkundige werken in opdracht van onder andere Rijkswaterstaat, de provincie, gemeentes, waterschappen, recreatieschappen, Havenbedrijf Rotterdam en commerciële bedrijven.

De kern van de bedrijfsvoering van A.K. Barendregt is duurzaam ondernemen, waarbij het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met zowel de eigen werknemers als met de opdrachtgevers en leveranciers centraal staat.

PSO, landelijke norm voor sociaal ondernemen

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben de PSO, in nauwe samenwerking met de markt, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen.

 

Deel dit bericht:  
14 february 2018