VVBHUSAN behaalt Trede 2 op het PSO-keurmerk

VVBHUSAN behaalt Trede 2 op het PSO-keurmerk

VVBHUSAN was al – als eerste verfgroothandel in Nederland – PSO-gecertificeerd. Bij eerdere controles behaalden zij de eerste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Nu hebben hun extra inspanningen om socialer te ondernemen zich uitbetaald en zijn zij per 1 april 2018 gecertificeerd op trede 2 op het PSO-keurmerk.

VVBHUSAN is met 14 vestigingen in Brabant en Limburg de grootste vrije verfgroothandel van Zuid-Nederland. Elke dag een extra stap zetten om de klant nog beter van dienst te zijn, dat is waar VVBHUSAN voor staat.

Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Deel dit bericht:  
23 april 2018