Mansveld Combinatiebouw B.V. behaalt hoogst haalbare trede op PSO-keurmerk

Mansveld Combinatiebouw B.V. behaalt hoogst haalbare trede op PSO-keurmerk

Mansveld Combinatiebouw is specialist op het gebied van schakel- en besturingspanelen. Door hun brede expertise in industriële automatisering realiseren zij complexe projecten van ontwerp tot uitvoering.

Naast een team van zeer ervaren en hoog gekwalificeerde medewerkers beschikken zij over een compleet ingerichte werkplaats voor het bouwen van schakel- en besturingspanelen, verdelers, machinekabeling en kabelassemblage.

Mansveld Combinatiebouw is per 1 april 2018 gecertificeerd op Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Wat is de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO  bestaat uit twee componenten:

·    Een vrij toegankelijk meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt. Bedrijven starten meestal op de Aspirantstatus waarna zij door kunnen groeien naar trede 1, 2 of 3.

·    Een keurmerk dat bedrijven ontvangen na hun certificering. 

De PSO is wetenschappelijk onderbouwd en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemerschap en inclusieve werkgevers. De PSO ontwikkelt zich door o.b.v. van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Organisaties groeien op de PSO-prestatieladder als zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/ of aantoonbaar sociaal inkopen. Dit wordt ook wel de directe en de indirecte bijdrage. Inkopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties draagt er aan bij dat steeds meer organisaties en gemeenten de PSO als voorwaarde in hun tenders c.q. aanbestedingen opnemen. Daarmee groeit het aantal PSO-gecertificeerde organisaties waardoor de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt snel groeit!

Deel dit bericht:  
15 may 2018