Nibro BV gecertificeerd op hoogst haalbare trede PSO-keurmerk

Nibro BV gecertificeerd op hoogst haalbare trede PSO-keurmerk

Nibro BV is sinds 2006 producent van RVS pijpbeugels en kapbeugels. Zij produceren deze geheel zelfstandig met 11 medewerkers in hun fabriek in Oisterwijk-Nederland van waar zij hun eindproducten versturen naar de klanten van Nibro in binnen- en buitenland.

 Het complete assortiment bevat vele honderden verschillende soorten pijpbeugels en kapbeugels welke gebruikt worden in de food- en drankensector, farmacie, chemie, land- en tuinbouw, weg- en waterbouw, recreatie en offshore. Nibro levert uit voorraad dus korte levertijden gegarandeerd waarbij het niet uitmaakt of u nu tien of honderden sets nodig heeft.  Speciale RVS soorten kunnen zij op aanvraag verwerken. De door Nibro BV geproduceerde pijpbeugels en kapbeugels zijn ook verkrijgbaar met een aangelaste stift, draadstuk, moer, sok of voorzien van een inlage uit PTFE of EPDM.

 Alle processtappen voert Nibro in eigen huis uit waardoor zij constant zicht hebben op de kwaliteit die zij leveren. Nibro BV maakt alleen gebruik van Europese leveranciers waar zij hun grondstoffen betrekken. Door het uitgebreide machinepark kunnen zij snel inspringen op vragen uit de markt welke zij met hun ervaren team deskundig zullen behandelen en uitvoeren. 

Nibro garandeert een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor een écht Nederlands product.

Nibro is per 1 maart 2018 gecertificeerd op trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. Daarnaast is het een toonaangevend keurmerk voor socialer ondernemen, dat PSO-Nederland toekent na een certificeringsproces.

Deel dit bericht:  
28 june 2018