Sociaal ondernemen loont! Behaal met subsidie het PSO-keurmerk

Sociaal ondernemen loont! Behaal met subsidie het PSO-keurmerk

Het regionale uitvoeringsprogramma ‘West-Brabant werkt aan morgen’ stelt € 25.000,- subsidie ter beschikking aan bedrijven die aantoonbaar socialer willen ondernemen. Ga net als honderden andere bedrijven in Nederland ook voor goud en behaal het PSO-keurmerk! Reageer snel, want de subsidie is beperkt.

Wilt u starten met Sociaal Ondernemen? Of zet uw bedrijf zich al in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan kunt u kunt subsidie krijgen om het PSO-keurmerk te halen. Dit keurmerk is een landelijk erkende norm voor inclusief ondernemen en inclusieve werkgevers. Uw bedrijf krijgt een audit en doorloopt het proces van certificering. De PSO is er voor grote én kleine bedrijven.

Sociaal ondernemen loont!

Haalt u het PSO-keurmerk, dan onderneemt u aantoonbaar socialer. U biedt werk aan mensen die het hard nodig hebben en geeft ze de mogelijkheid door te groeien tot gewaardeerde vakkrachten. Bij een aantal West-Brabantse gemeenten kunt u met PSO-keurmerk korting krijgen op toekomstige verplichtingen Social Return on Investment (SROI).

Interesse? Neem dan contact met Chantal van den Heuvel op! (tel: 140165 of mail c.vanden.heuvel@roosendaal.nl)

Deel dit bericht:  
21 november 2018