PSO-Nederland feliciteert Verkuil & Moree met het behalen van het Trede 3 certificaat

PSO-Nederland feliciteert Verkuil & Moree met het behalen van het Trede 3 certificaat

Verkuil & Moree heeft voor de tweede keer het PSO Trede 3 certificaat in ontvangst mogen nemen. Bij het bedrijf dat gevestigd is in Streefkerk, zijn er gemiddeld meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse: "Deze inzet is wederom erkend met het PSO Trede 3 certificaat, we zijn hier trots op en blijven ons hierin graag verder ontwikkelen met onze SROI-coach", aldus de organisatie.

Mensen aan het werk zetten

De organisatie hecht veel waarde aan sociaal ondernemen en het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij. "Met volle inzet begeleiden wij mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt omdat we het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren op het gebied van sociaal ondernemen. Onze focus ligt op een duurzame arbeidsrelatie zodat deze werknemers volledig worden opgenomen in ons bedrijf", aldus de organisatie.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Deel dit bericht:  
21 october 2019