Aarts Onderhoudsgroep B.V. behaalt voor derde keer PSO-Trede 3

Aarts Onderhoudsgroep B.V. behaalt voor derde keer PSO-Trede 3

Voor alweer de derde keer heeft Aarts Onderhoudsgroep B.V. het PSO-Certificaat voor Trede 3 mogen ontvangen. De onderneming uit Veghel is sinds januari 2015 gecertificeerd, en ontving op 1 december 2018 hun derde certificaat, die wederom geldig zal zijn voor een termijn van twee jaar. Aarts Onderhoudsgroep B.V. behoort hierdoor nog steeds tot de koplopers op het gebied van Sociaal Ondernemen in Nederland.

Een nieuwe toekomst

Aarts Onderhoudsgroep B.V. is een erkend re-integratie- en job-coaching bedrijf, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt tot volwaardig schilder of maatje-schilder. Ook is de onderneming actief op het gebied van beglazing, behangen, en houtrotherstel. Aarts Onderhoudsgroep B.V. bestaat bijna 15 jaar en draagt actief bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). “Geef mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe toekomst, zodat u met een goed gevoel van uw schilderwerk kan genieten”, luidt het motto.

De onafhankelijke PSO-audit is uitgevoerd door KIWA Nederland. Aarts Onderhoudsgroep B.V. onderscheidt zich door de erkenning met het certificaat voor PSO-Trede 3 van andere bedrijven en draagt op die manier bovengemiddeld bij aan de werkgelegenheid voor kwetsbare groepen in onze maatschappij.

Over de PSO

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door binnen de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om socialer te ondernemen door bewust in te kopen bij PSO-gecertificeerde organisaties.

Weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een PSO-erkenning? Op MijnPSO kunt u vrijblijvend meten hoe uw organisatie scoort op de PSO-Prestatieladder.

Deel dit bericht:  
13 january 2019