Ter Riele B.V. opnieuw beloond met Trede 3-Certificaat

Ter Riele B.V. opnieuw beloond met Trede 3-Certificaat

Familiebedrijf Ter Riele B.V. is op 1 januari 2019 opnieuw beloond met een certificaat voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). De onderneming, sinds 1987 actief in de groenvoorziening, biedt werkgelegenheid aan ruim 60 vaste medewerkers.

Duurzaamheid en innovatie

Ter Riele B.V. realiseert groenprojecten van zeer uiteenlopende aard voor overheidsinstellingen (o.a. gemeenten), (zorg)instellingen, bedrijven en particulieren. Het werkgebied van het bedrijf bevindt zich in Gelderland, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Binnen de onderneming staan duurzaamheid en constante innovatie centraal. Zo wordt actief geïnvesteerd in de eigen medewerker door middel van opleidingen en certificeringen. Ook is Ter Riele een erkend leerbedrijf voor stagiaires en studenten die een BOL/BBL opleiding volgen. Met hun PSO-Certificaat toont Ter Riele B.V. aan zich actief sterk te maken voor het faciliteren van werkgelegenheid voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving. Door hun actieve inzet op het gebied van sociaal ondernemerschap heeft Ter Riele de hoogst haalbare Trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. De onafhankelijke audit is uitgevoerd door TÜV Rheinland Nederland, en het certificaat zal tot 1 januari 2021 geldig zijn.

Weten hoe uw organisatie scoort op de PSO-Prestatieladder? Via MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten! 

Deel dit bericht:  
10 january 2019