Trede 3-erkenning voor Arie Laarakkers B.V.

Trede 3-erkenning voor Arie Laarakkers B.V.

Op 1 april 2019 heeft aannemingsbedrijf Arie Laarakkers B.V. het certificaat voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. De organisatie toont hiermee aan zich op een kwalitatief sterke wijze sterk te maken voor het faciliteren- en ondersteunen van een inclusievere arbeidsmarkt, en behoort nu officieel tot de 10% best presterende organisaties op het gebied van sociaal ondernemerschap.

Duurzaam ondernemen

Arie Laarakkers B.V. is opgericht in 1975 en richt zich op infrastructurele werken in de nieuwbouw, reconstructie, en onderhoudswerken. De organisatie, gelegen in het Brabantse Boxmeer, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Zo toont Arie Laarakkers B.V. aan op een duurzame wijze werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het behalen van Trede 3 behoort de organisatie tot de 10% best presterende bedrijven op dit gebied.

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Trede 3 is de hoogst haalbare op de PSO-Prestatieladder. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2, en Trede 3. Via deze benadering kunnen organisaties doorgroeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Weten hoe hoog uw organisatie scoort op de PSO-prestatieladder? Op uw persoonlijke account in MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
5 april 2019