Industrial Solutions Zuid-Oost B.V. verlengt trede 2-certificaat

Industrial Solutions Zuid-Oost B.V. verlengt trede 2-certificaat

Het industriebedrijf Industrial Solutions Zuid-Oost B.V., onderdeel van het Actemium-netwerk, heeft haar certificaat voor trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) met succes verlengd. Met het verlengen van haar certificaat toont het bedrijf aan binnen de eigen organisatie bovengemiddeld veel werkplekken beschikbaar te stellen voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Sociaal ondernemer

Actemium is een internationaal netwerk van ondernemingen toegewijd aan het industriële proces. Meer dan 400 ‘business units’ zijn onder het netwerk verspreid over 41 landen wereldwijd.

Één van deze business units is Industrial Solutions Zuid-Oost B.V., gevestigd in Brabantse Veghel. Het bedrijf biedt werk aan ruim 80 personen, en is sinds 2018 PSO-gecertificeerd. Met het verlengen van haar PSO-certificaat maakt het bedrijf zichtbaar binnen de eigen organisatie bovengemiddeld veel werkplekken beschikbaar te stellen voor personen met een afstand op de arbeidsmarkt.

De onafhankelijke audit voor Industrial Solutions Zuid-Oost B.V. is uitgevoerd door certificerende instelling DEKRA. Het hernieuwde certificaat zal voor een nieuwe periode van twee jaar geldig zijn.

Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

De PSO kent vier prestatieniveaus: Aspirant-status, Trede 1, Trede 2, en Trede 3. Instappen is op elk prestatieniveau mogelijk. De gedachte achter de Trede-benadering is dat organisaties de mogelijkheid hebben om door te groeien op de PSO-Prestatieladder. Met het behalen van de tweede en op één na hoogste Trede maakt Industrial Solutions Zuid-Oost B.V. aantoonbaar in haar grootteklasse tot de 25% best presterende bedrijven te behoren op het gebied van sociaal ondernemerschap, conform de PSO-norm.

Benieuwd hoe uw organisatie scoort op de PSO-Prestatieladder? Op MijnPSO kunt u dit gratis en vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
30 january 2020