Werken bij PSO Nederland

Vacature initiatiefrijke werkstudent Marketing Communicatie

Wij zijn een sociaal maatschappelijke organisatie die een snelgroeiend keurmerk beheert, positioneert en uitgeeft. Het keurmerk is uitgegroeid tot de landelijk norm binnen de “People” kant van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij staan dan ook open voor iedereen die met een arbeidshandicap en/ of vanuit een uitkeringssituatie bij ons solliciteert.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd keurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties sociaal ondernemen en is specifiek gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. (www.pso-nederland.nl)

Weet jij als geen ander hoe je organisaties middels social media op de kaart kunt zetten? Ben jij aankomende maanden +- 12 uur per week beschikbaar? Gaat jouw bloed sneller stromen van Social media, online advertising en digitale campagnes  maar wil jij daarnaast ook werkzaam zijn op het snijvlak van politiek, wetenschap en maatschappij? Dan zoeken wij jou!

 

Jouw bijdrage

PSO-Nederland is op zoek naar een slimme en actiegerichte werkstudent marketing & communicatie met enthousiasme voor sociaal ondernemen. Als werkstudent bij PSO-Nederland draag je actief bij aan de marketing- en communicatieactiviteiten en de strategische positionering van het bedrijf in de breedte. PSO-Nederland is voornemens een nieuwe marktstrategie te ontwikkelen. Jouw activiteiten zijn gericht zijn op het helpen structureren en uitvoeren van het marketing/communicatieplan dat hierbij hoort. Ook krijg je de ruimte om je eigen creativiteit hierin te kwijt te kunnen en verschillende kanalen en methoden te onderzoeken. Het bijhouden van onze social-mediakanalen, het schrijven van artikelen voor de website, maar ook het opstellen van de nieuwsbrieven en andere communicatie materialen  zijn onderdeel van de werkzaamheden waar je mee aan de slag gaat. Zo kun je allround marketing-/communicatie-ervaring opdoen, die van pas zal komen op je CV én kan je ontdekken wat je ligt en wat je leuk vindt in de praktijk.

 

Onze ideale kandidaat
Je ziet kansen die anderen niet zien en gelooft je dat iedereen een eerlijke kans verdient op een passend baan. En verder:

·       Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

·       Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar;

·       Je studeert marketing/communicatie of iets in die richting;

·       Je hebt ervaring met/kennis van Google Analytics, SoMe, fotoshoppen;

·       Je kunt je redden met (video editing), mailing, en opmaak van brochures is een pré;

·       Je neemt initiatief en bent proactief;

·       Je bent een organisatietalent en zorgvuldig;

 

Jij krijgt van ons
Naast een marktconforme vergoeding, krijg je een unieke leerervaring met voldoende begeleiding én vrijheid. Er is volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te helpen ons bedrijf verder uit te bouwen. Wij zijn een sociaal maatschappelijke beheer organisatie dat kwaliteit levert en een betrouwbare sparringpartner voor gebruikers en toepassers van het PSO-keurmerk. Een klein team van 6 collega’s die elkaar iedere dag uitdagen het beste uit zichzelf te halen. We zijn scherp en eerlijk naar elkaar, want we geloven dat we alleen op die manier tot het beste resultaat komen.

 

Enthousiast?
Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief en cv naar tako@pso-nederland.nl

 


Direct naar: