Aarts Onderhoudsgroep BV krijgt verlenging PSO-Trede 3

Aarts Onderhoudsgroep BV krijgt verlenging PSO-Trede 3

Aarts Onderhoudsgroep BV heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar het certificaat gekregen voor PSO-Trede 3. De onderneming uit Veghel heeft sinds januari 2015 deze erkenning, die is verlengd met ingang van 1 december 2016. Aarts Onderhoudsgroep BV behoort hierdoor nog steeds tot de koplopers van Sociaal Ondernemen in Nederland..

 Aarts Onderhoudsgroep BV is een erkend reïntegratie en job-coaching bedrijf, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt tot volwaardig schilder of maatje-schilder. De onderneming bestaat inmiddels ruim 12,5 jaar en behalve kwalitatief hoogwaardig schilderwerk tegen een betaalbare prijs, dragen opdrachtgevers door het onderbrengen van werk bij Aarts Onderhoudsgroep BV bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het motto in dat kader is: “Geef mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe toekomst! Zodat u met een “goed gevoel” van uw schilderwerk kan genieten.”

De PSO-audit is uitgevoerd door DEKRA Certification. Aarts Onderhoudsgroep BV onderscheidt zich door de erkenning met het certificaat voor PSO-Trede 3 van andere bedrijven en draagt op die manier meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen. Sociaal Ondernemen is in toenemende mate gemeengoed aan het worden in ondernemend Nederland.

 

 

Deel dit bericht:  
14 march 2017