Aspirant-status PSO-Nederland voor Trend Zorg

Aspirant-status PSO-Nederland voor Trend Zorg

Trend Zorg heeft de Aspirant-status bereikt op PSO-Prestatieladder voor het voornemen socialer te gaan ondernemen. De organisatie biedt begeleiding en ondersteuning aan jongeren die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving.

Trend Zorg gaat uit van gelijkwaardigheid en heeft drie speerpunten: Betrouwbaar, Betrokken en Transparant. Trend Zorg stelt het individu centraal, omdat ieders eigen persoonlijkheid telt en alle jongeren de energie en kracht behouden over hun eigen leven. Door kleinschalige zorg efficiënt en effectief aan te bieden is Trend Zorg voorbereid op toekomstige ontwikkelingen binnen de zorg en komt zij tegemoet aan de wensen van de jongeren.

Trend Zorg streeft naar schaalvergroting binnen de regio’s: Veldhoven, Eindhoven, Helmond en Bakel. De audit voor de Aspirant-status is gedaan door KIWA Nederland BV, het certificaat is verleend per 1 februari 2017 en twee jaar geldig. De komende twee jaar kan de organisatie met het ingediende Plan van Aanpak en de invulling van Social Return groeien op de PSO-Prestatieladder.

De animatie vertelt in een kort tijdsbestek over missie en visie van Trend Zorg. 

 

Deel dit bericht:  
10 april 2017

Direct naar: