Aspirant-status PSO voor Sankomij Installatietechniek BV

Aspirant-status PSO voor Sankomij Installatietechniek BV

Sankomij Installatietechniek BV is een multidisciplinair bedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de regio’s Noord–Brabant en Limburg. De onderneming telt circa 90 medewerkers en heeft voor inspanningen op het gebied van Social Return volgens de meting van het PSO-Keurmerk de Aspirant-status verworven. Binnen Sankomij wordt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geboden om weer toe te treden tot het arbeidsproces.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Sankomij verzorgt installaties in nieuwbouw – renovatie – grootonderhoud en utiliteitsprojecten.

Aspirant-status PSO-Nederland

Organisaties die op Aspirant-niveau zijn gecertificeerd hebben twee jaar de tijd om te groeien naar een Trede status op de PSO-Prestatieladder van PSO-Nederland. Groeien op de PSO-Prestatieladder kan ook door bewust socialer in te kopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties en/ of SW bedrijven, waardoor meer organisaties worden gestimuleerd om sociaal te ondernemen en groeien we samen toe naar een inclusievere samenleving. Om dit te realiseren is een concreet Plan van Aanpak opgesteld en geaccordeerd op directieniveau.

Sankomij Installatietechniek BV heeft vestigingen in Someren en Veldhoven. De Aspirant-status is toegekend per 1 oktober 2016 en twee jaar geldig. 

Deel dit bericht:  
23 januari 2017

Direct naar: