PSO-Trede 2 voor A. Jansen BV

PSO-Trede 2 voor A. Jansen BV

Sociaal Ondernemen groeit in Nederland in een steeds sneller tempo. Het bewijs daarvoor is recent geleverd door A. Jansen BV uit Son. De onderneming is voor haar inspanningen op het gebied van socialer ondernemen beloond met PSO-Trede 2. Het bijzondere aan deze certificering is dat het bedrijf in juni 2016 de Aspirant-status wist te verwerven, tegelijkertijd werd de ambitie uitgesproken zo snel als mogelijk Trede 2 te bereiken op de PSO-Prestatieladder van PSO-Nederland. Die ambitie heeft gestalte gekregen en geresulteerd in een succesvolle audit door KIWA Nederland.

A. Jansen B.V. is actief op het gebied van grond- en sloopwerken, wegenbouw, saneringen, recycling, transport, verhuur, betonmortel en Legioblock-betonblokken. Doordat de activiteiten nauw op elkaar aansluiten, kan de organisatie haar klanten optimaal bedienen. Het PSO-certificaat geldt voor A. Jansen B.V. en haar bedrijfsonderdelen Jansen Betonwaren B.V., Jansen Beton B.V., Jansen Recycling B.V., Jansen Transport & Verhuur B.V., Jansen Infra B.V., Jansen Beton Amsterdam B.V..

Van de website: “We geven medewerkers graag een kans om zich verder te ontwikkelen en hopen dat ze zich thuis voelen in het bedrijf. Nieuwe medewerkers krijgen vaak een interne ‘buddy’ die de vinger aan de pols houdt en monitort of extra aandacht of begeleiding gewenst is.” 

Het PSO-Certificaat is uitgereikt per 1 januari 2017 en twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
15 maart 2017

Direct naar: