PSO-Trede 2 voor Schilderwerken Schilders

PSO-Trede 2 voor Schilderwerken Schilders

Schilderwerken Schilders heeft erkenning gekregen voor de wijze waarop invulling wordt gegeven aan Social Return en mag zich de trotse houder van het certificaat voor PSO-Trede 2 noemen. De onderneming uit Tilburg is sinds de oprichting in 1964 uitgegroeid tot een multifunctioneel schilder- en onderhoudsbedrijf met een eigen bouwkundige onderhoudsdienst, een eigen glasservice, een hoogwerker en de modernste gevelreinigingsapparatuur.

Het motto is ‘Schilderswerken Schilders maakt het meer dan waar’. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoort tot de kernwaarden van het bedrijf. Directeur-eigenaar Ton Schilders: “Wij zijn trots op onze ervaren medewerkers. Elke dag staan zij klaar om vakwerk af te leveren. We voeren een bewust beleid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Een deel van onze klanten zijn zorginstellingen. Hier geven wij cliëntparticipatie daadwerkelijk vorm. Cliënten van deze instellingen draaien met ons mee als wij daar werkzaamheden uitvoeren. Zo krijgt bij ons ‘social return’ een gezicht.”

De audit voor PSO-Nederland is uitgevoerd door KIWA Nederland, de certificatie is voor twee jaar geldig vanaf 1 februari 2017 en zoals op de website te lezen valt: “Met een PSO-erkenning onderscheiden wij ons van andere bedrijven.”

Lees ook de bijdrage van Schilderwerken Schilders op onze blogsectie: 'Social Return, de normaalste zaak van de wereld'

Deel dit bericht:  
21 maart 2017

Direct naar: