PSO-Trede 3 voor Prio Verve

PSO-Trede 3 voor Prio Verve

Prio Verve heeft Trede 3 behaald op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. De onderneming heeft de roots in Midden- en Noord Limburg met een uitloop naar een deel van Brabant, waar zij bij meer dan 1.000 locaties zorgt voor een schone en prettige omgeving om in te wonen, werken, leren en leven.

MVO staat hoog in het vaandel bij Prioverve. Van de website: “Wij zijn de logische partner voor dienstverlening met maatschappelijke impact. Wij geloven in de kracht van sociaal ondernemen. We integreren sociale en financiële doelstellingen. Financieel rendement is waardevol, als middel om de werkelijke missie te bereiken, het creëren van maatschappelijke impact” en “Vanuit het hart. Samenwerken met ons betekent echt maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door social return, het meewerken aan de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, geeft u concreet invulling aan de P van people in het duurzaamheidsprincipe people – profit – planet.”

De PSO-erkenning is toegekend per 1 december 2016 en voor een periode van twee jaar geldig. De PSO-audit is uitgevoerd door DNV GL. Prio Verve heeft laten zien op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage te leveren op het gebied van Sociaal Ondernemen.

 

 

Deel dit bericht:  
2 maart 2017

Direct naar: