RMC behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen

RMC behaalt hoogste trede op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen

De Rotterdamse Mobiliteit Centrale (RMC) heeft het certificaat ontvangen voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder. RMC is expert in het ontwerpen en regisseren van vervoersconcepten op maat. Dankzij slimme verbindingen, hedendaagse oplossingen en innovatieve technieken zorgt RMC ervoor dat klanten steeds comfortabeler van deur tot deur kunnen reizen.

Vervoersregisseur RMC houdt zich nadrukkelijk bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het keurmerk voor PSO-Trede 3 laat zien dat de onderneming grote waarde hecht aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociaal ondernemerschap heeft ertoe geleid dat zij inmiddels al veel mensen aan een duurzame en gezonde arbeidsrelatie heeft geholpen.

De Prestatieladder Socialer Ondernemer (PSO) van PSO-Nederland is het landelijk erkende meetinstrument en keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemerschap binnen organisaties inzichtelijk maakt. De audit is verzorgd door DEKRA Certification, de erkenning is ingegaan op 1 maart 2017 en twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
27 maart 2017

Direct naar: