De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services B.V. verbetert positie en gaat van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO

De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services B.V. verbetert positie en gaat van Trede 2 naar Trede 3 op de PSO

PSO Nederland feliciteert De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet de organisatie een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services B.V.

De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services wil graag dat iedereen veilig en met plezier onderweg kan zijn, op de weg en over water. Zij werkt daarom met passie en energie aan de veiligheid van de (water)weg en het onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Dat doet zij met betrokken vakmensen en het beste en meest uitgebreide materieel. De organisatie werkt proactief én integraal en heeft een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Zo zijn de (water)wegen altijd in optimale conditie.

Onze organisatie is op de PSO-Prestatieladder gegroeid naar Trede 3. Dat betekent dat we koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn nu bij ons (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse. 

Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
25 january 2021