Domo Sports & Leisure Group N.V. behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Domo Sports & Leisure Group N.V. behaalt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Domo Sports & Leisure Group N.V. met hun PSO certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Domo Sports & Leisure Group N.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Domo Sports & Leisure Group N.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Domo Sports & Leisure Group N.V.

Domo Sports Grass maakt deel uit van de Sports & Leisure Group, een toonaangevend Belgisch bedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring is Sports & Leisure Group de wereldwijde expert in hoogkwalitatieve oplossingen voor sportterreinen, met inbegrip van kunstgrassystemen. Tot nu toe plaatste Domo Sports Grass meer dan 100 miljoen vierkante meter kunstgras in alle uithoeken van de wereld. Dit omvat terreinen voor bijvoorbeeld voetbal, hockey, rugby en tennis.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 
PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
29 january 2021