Alfa Schoonmaakservice V.O.F. behaalt hoogste trede op de PSO Prestatieladder

Alfa Schoonmaakservice V.O.F. behaalt hoogste trede op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Alfa Schoonmaakservice V.O.F. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Alfa Schoonmaakservice V.O.F. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Alfa Schoonmaakservice V.O.F. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Alfa Schoonmaakservice V.O.F.

Naast de reguliere schoonmaak en glasbewassing van kantoorpanden, scholen en instellingen, is Alfa Schoonmaakservice vooral gespecialiseerd in gevelreiniging, gevelonderhoud, riool ontstoppen, vloerreiniging en vloeronderhoud, graffiti verwijderen en glasbewassing. De organisatie werkt met de meest geavanceerde technologie en blijft zich ontwikkelen binnen haar vakgebied. Bij Alfa Schoonmaakservice geloven ze dat een schone en gezonde leefomgeving mensen gelukkiger en productiever maakt.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
24 february 2021