Jos Scholman Groep B.V. behaalt voor de derde keer Trede 3 op de PSO Prestatieladder

Jos Scholman Groep B.V. behaalt voor de derde keer Trede 3 op de PSO Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Jos Scholman Groen B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Jos Scholman Groen B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Jos Scholman Groen B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Jos Scholman Groen B.V.

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Jos Scholman Groen B.V. is al 40 jaar lang actief op het gebied van Infra, Sport en Groen, en is in die tijd gegroeid naar een organisatie met zo’n 200 vaste mensen in dienst. De organisatie beschikt over een zeer veelzijdig eigen voertuigenpark en opereert vanuit een groot en efficiënt ingericht bedrijfspand in Nieuwegein. Bij de ontwikkeling en realisatie van projecten gebruikt Jos Scholman Groen B.V. eigen kennis, kunde en benodigde middelen en materialen.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
2 march 2021